Vi firar två år!

För drygt två år sedan sjösattes Goda livet på landet. Ambitionen var att samla charmiga butiker, restauranger och boende på landet och nå ut med en samlad röst och gemensamma krafter och på så sätt gynna det lokala och regionala! Så här två somrar senare kan vi nöjda konstatera att Goda livet på landet är en succé. Antalet medlemmar i vårt nätverk växer kontinuerligt och intresset från er som följer oss och våra gemensamma aktiviteter har varit både stort och positivt.

Höst- och Julrundan – boka in datumen
Sommaren dröjer sig kvar så smått och för tillfället värmer solen skönt. Men hösten står för dörren med allt vad det innebär av guldröda skogar och klar, krispig luft. Och inomhus får vi äntligen tända stearinljusen och mysa. För Goda livet på landets del firar vi hösten med vår populära Goda livet på landet mässa på Lorensdal den 18-19 oktober.

En månad senare, den 15-16 november, gläntar vi på dörren för julen med den tredje upplagan av Julrundan, en härlig föraning av allt vi förknippar med julen. Läs mer om evenemangen här…

Upplevelse-butik på gång
Utöver våra populära rundor arbetar vi febrilt med att färdigställa en upplevelse-butik på godalivetpalandet.se. Här kommer ni att kunna köpa härliga upplevelser, vackert hantverk och olika lokala produkter som sätter guldkant på tillvaron – smakprovningar, kurser i olika hantverk, inspirationer, lyxmiddagar etc. Här kommer ni garanterat att hitta något till er själva eller något att ge bort – i julklapp, till bästisen, till brudparet, släktingen som fyller jämnt, för att fira bröllopsdagen, till kollegan som går i pension eller det nyfödda barnbarnet. Under senhösten lanseras butiken – så håll utkik efter den. Genom att köpa våra upplevelser och produkter stöder du det lokala och regionala näringslivet. Det tackar vi förstås för!

Önskar dig en fortsatt härlig höst!

Ameli