Julinspirationskväll

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Julinspirationskväll

8 november, 2023 kl. 19:00

265 kr
Julinspiration på Almaregården - Goda Livet på Landet

Dags igen för årets julinspirationskvällar på Almaregården!

Vår julutställning har nu premiäröppnat och ladan är full av spännande julinspiration.

Vissa saker är precis som de brukar vara på Almaregårdens julinspirationskvällar. Andra är helt nya… Som traditionen bjuder träffas vi klockan 19 ute i vår lada. I skenet av stearinljus och till doften av julens kryddor får du så mycket julstämning inför den annalkande julen att det kommer spruta ut ur öronen!

Upplev julens smaker och dofter!

Håkan Paulsson och Peter Sandgren (Almaregården) har ett stort intresse för matlagning – inte minst äldre mathantverk. De delar med sig av sina kunskaper under enkla och lättsamma former. I år får du tips om julbaket och vad du kan dricka till detta.
Vår traditionella glöggprovning fortsätter vi såklart med, även i år under ledning av Håkan Paulsson. Du får smaka på några klassiker och några nyheter.

Servering av varm soppa och provsmakning av delikatesser.

Du bjuds på en rykande varm och god gulaschsoppa med bröd. Till den serveras ett glas vin, öl och vatten. Du får också provsmaka ostar och delikatesser som passar såväl till fest som vardag, framför allt i juletid. Allt till tonerna av härlig sång och julmusik med Mitt i Bruset.

10 % rabatt på allt och chans att vinna fina priser!

Under kvällens lopp lottar vi ut en välfylld delikatesskorg med ostar, kex och annat gott från vår delikatessavdelning, liksom en korg fylld med vår egen lakrits och konfekt. Hela kvällen får du också 10 % rabatt på dina köp hos oss på Almaregården.

Missa inte att anmäla dig!

Kostnaden för kvällen är 265 kronor per deltagare och anmälan är bindande. Detta är en tillställning för vuxna, så du ska vara över 18 år. Tänk på att antalet platser är begränsat!

Vi vill gärna ha din anmälan så snart som möjligt. Anmäl dig antingen vid ett besök i butiken eller via mail till: blommor@almaregarden.se. Ta gärna på dig varma kläder och skor, för det kan vara lite svalt i ladan.

Välkommen att få en försmak av julen på vår inspirationskväll!

Mer info finns på almaregarden.se

ARRANGÖR
Almaregården

Detaljer

Datum:
8 november, 2023
Tid:
19:00
Kostnad:
265 kr

Plats

Almaregården
Räng Sandsvägen 6
Höllviken,
Telefon
040-45 70 24
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Almaregården
Telefon
040-45 70 24
Visa Arrangör-webbplats

Stäng
Få vägbeskrivningar
'; ';
Alternativ dölj alternativ
Skriv ut Nollställ
Tar emot vägbeskrivning...