Press

Varför Goda Livet på landet?

För drygt tio år sedan flyttade jag till Sydkusten från Malmö. Jag upplevde att här fanns väldigt många pärlor på landet som ingen kände till, inte minst mina kompisar i Malmö och Helsingborg. Synd och skam, tyckte jag och bestämde mig för att starta eget och försöka ändra på det. Jag upptäckte dessutom att inne i städer finns det ofta ett handelsnätverk där du som näringsidkare kan gå med, men på landet finns inget sådant stöd.

Nu drygt 10 år senare är Goda livet på landet ett etablerat nätverk och varumärke på Söderslätt och Sydkusten och många nyetablerade verksamheter på landet får nys om oss och blir medlemmar kontinuerligt.

Allt vi gör bygger på medlemmarnas idéer och för drygt 10 år sedan kom vi på idén om att skapa rundor, som vi själva ville åka på. Och tänk så många härliga rundor vi har haft sedan dess och så många som kommit ut och besökt oss på landet. Nyfikna upptäcktsresande på vår unika lilla plats på jorden. Du är kanske en av dem?

”Det känns väldigt roligt att ha varit pionjär och bidragit till den unika besöksnäringen vi har här på Söderslätt och Sydkusten idag. Jag kommer ihåg åtskilliga mässor då ingen visste vem vi var eller var Söderslätt fanns på kartan. Nu är det extra roligt att konstatera att det blev verklighet att visa upp alla unika pärlor som kanske inte alla känner till. ” Ameli Rosenqvist Green

För bilder och mer underlag kontakta: ameli.rosenqvist@gottattleva.com